user_mobilelogo

Kasseien

Uitzonderlijke kwaliteit

Natuursteen is een tijdloos product en gaat al decennia lang mee wat betreft kleur en uitstraling. Kasseien worden niet enkel gekozen voor hun charme, maar ook voor hun uitzonderlijke kwaliteit. Ze zijn ontgonnen uit zeer hard gesteente, zijn weinig poreus, vorstvrij, onverslijtbaar en kleurvast.

Geen groen terras of olievlekken op uw verharding

Door hun hardheid worden kasseien nooit groen of vuil. Olie of vet trekt niet in deze stenen. Kasseien worden alleen maar mooier met de jaren.

Variatie

Er bestaan verschillende soorten en formaten van kasseien. Men kan kiezen voor kleine of grote, vlakke of ruwe. Doordat niet alle lagen in een steengroeve hetzelfde zijn, krijg je ook nog eens verschillende kleuren.

Maattoleranties

Bij natuursteen zijn er grotere maattoleranties dan bij betonsteen. Het vraagt dan ook om een deskundigere verwerking door zowel door deze maattolerantie als door de specifieke materiaaleigenschappen.

Duurzaam

Natuursteen is duurzaam en wordt steed mooier in de tijd ... natuursteen verhoogt de waarde van uw eigendom. Uw project krijgt een aanzienlijke meerwaarde. Bent u van plan uw woning ooit te verkopen? Dan kan u er van op aan dat de vraagprijs dank zij uw natuursteen een stukje hoger ligt.

BDK Kasseien

Benny Winters
Notenstraat 10
B-3670 Meeuwen-Gruitrode
Gsm: +32(0)494/113756
BTW : BE-0895.517.262
info@bdk-kasseien.be

Volg BDK Kasseien